Mattant

Jag har vaknat upp på rätt sida idag och känner mig på bra humör. Blev även lite gladare nyss när pappa ringde och sa att jag får börja jobba i köket på pappas skola så här kommer mattanten Paulina, hahha det känns spännande. Det ska bli skönt att få jobba lite och få in lite rutiner i vardagen, jag tror att det är precis vad jag behöver just nu. Vet inte hur länge det handlar om men från och med måndag börjar jag. Så nu siktar jag in mig på bättre tider, jobb och träning är prio 1 nu.

Ha en bra dag!


...


Humörsvängningar

Att man kan vara på så bra humör och tycka att t.o.m en måndag är en bra dag är underbart! Men sen när det där som man inte vill ska hända, händer. Att någonting gör så att hela ens dag bara rasar samma är så fruktansvärt irriterande! Jag vet att jag ofta och i det senaste inläggen bara skrivit negativa saker men det är här i bloggen jag får ut en del av mina aggressioner så det kommer tyvärr säkert komma mer :/


Arg tjej!!

Ingenting går som det ska i mitt liv just nu, allt är bara skit känns det som!! Allt gör mig bara arg och irriterad!! Så är läget hos mig just nu..


RSS 2.0