Lite shopping är aldrig fel..


Ioanna och jag <3


Next..träff med min bästa Ioanna

Nu har jag precis varit hos familjen och gissa om jag vart blöt när jag hämtade tjejerna från dagis och skola! De ville såklart gå hem och ja det började ju lixom regna lite grann om man säger så. Blöt var både jag och dem när vi kom hem efter en timme i regnet. Men men det är sådant man får räkna med när man jobbar med barn :)

Nu är jag iaf på väg till kista för att träffa Ioanna, eftersom jag nu flyttat till pappa och slutat på jobbet så har vi inte träffats så mycket vilket är synd :( så det ska bli kul att träffa henne nu!

På återseende mina vänner :)


21.06 09.05.12

Idag har varit en ganska lång dag känns det som. Dagen började med havregrynsgröt framför vakna med the voice --> åkte till jobbet och lämnade tillbaka mina nycklar och sa hejdå till några snällisar --> åt lunch på spånga konditori, en riktigt god grillade macka med sallad --> gick en runda i Vällingby och köpte lite små nödvändaga saker --> åkte till gymmet --> åkte till stan och mötte upp pappa, Karima och sabina för att fira Karimas födelsedag. Vi åt middag på vapiano vilket var jätte mysigt och gott :) åt även en panacotta som jag älskar..snart är det dags för sängen men innan det ska jag nog kicka lite på bb.
Godnatt till er alla fina människor

Bekvämt..


Söndagsångest?

Nej inte här hos mig i alla fall. Jag har som sagt slutat på mitt jobb och det känns så otroligt skönt. Imorgon börjar en ny resa för mig. Jag kan från och med nu koncentrera mig på framtiden och sikta framåt. Jag ska till gymmet följt av jobbet, följt av en studievägledare, följt av biblioteket. Jag är redo att ta tag i saker och ting.
image description

Ensam är stark..

Denna dag har bjudit på både det ena och det andra. Den började med en brakfrukost med pappa och Karima (hans tjej). Sedan åkte jag till Bromma Blocks för att kolla efter en liten present till Teresa och Thomas. Det är familjen som jag är barnflicka hos. Och de hade bjudit över mig på lunch idag. De bjöd på grillad lax med ris och hemmagjord aioli, det var riktigt gott faktiskt. (Observera att jag i vanliga fall inte äter lax). Till efterrätt hade de ordnat med jordgubbar, hallon, blåbär och glass. Så idag hade jag en riktigt god och trevlig lunch med dem.
Träffade Ioanna en stund i Solna innan jag drog hem och slängde mig i soffan och kollade gossip girl. Och nu ska jag nog ta och lägga mig snart, jag funderar på att dra till gymmet imorgonbitti innan jag ska till stan för att möta kussen min :) så godnatt på er sötnötar.

PinkFriday

Om ingen visste det så är det fredag idag och jag ska spendera dagen i min rosa OnePiece. Mår mycket bättre än igår så det är skönt, dock är jag inte helt frisk än. Idag skulle ha varit min sista dag på jobbet (Liber) så nästa vecka ska jag dit och tömma mitt skåp och lämna tillbaka nycklarna. Ska bli så j***a skönt att sluta där. Såklart kommer det kännas i plånboken men det är det värt.
Hejsvejs så länge :)

Trött, svag och uttråkad..

..är tre ord som beskriver mig bäst just nu. Jag är nämligen sjuk :( tråkigt värre kan jag säga. Önskar att någon kunde komma hit och göra mig sällis! Skulle ju ha varit riktigt najs faktiskt. Var hos doktorn idag och fick ta blodprov, blodtryck och EKG för imorse svimmade jag när jag var på väg ifrån toaletten. Testerna visade ingenting och de konstaterade att jag fick ett kraftigt blodtrycksfall. Så nu får jag hålla tummarna att detta går åt rätt håll. Blir såklart inget jobb för mig imorgon då jag behöver vila upp mig.

Valborg

Då har valborg passerat och nästa stopp blir väl midsommar :) kul kul. Jag var och "firade" valborg med pappa och hans tjej + hennes alla syskon med familj :) det var trevligt förutom att jag inte känner någon av dem så var ju lite stelt, men men. Sen träffade jag fina Nina en stund innan jag bar mig hemåt. Så jag var i säng redan halv 10. Skönt var det då jag inte alls var på så bra humör :(
Idag har varit en alldeles underbar dag med två av mina bästa kompisar, Ebba och Martina. Vi åkte ner till mariebergs strand och hade köpt med oss lunch, där satt vi och bara myste i solen tills det var dags att bege sig hem. Helt underbart var det!! Så skönt nu när solen börjat bli varm..
Imorgon är det tillbaka till jobbet (där jag troligtvis bara blir den här veckan ut!)
Hej hopp så länge :)

RSS 2.0