Hej hopp.

Igår var jag ute med Ioanna, en riktigt spontan utgång må jag säga. Vi åkte mot stan för att fika, i sumpan gick vi av och tog tåget tillbaka hem för att hämta klackar och förbättra på sminket lite. Snälla Yvonne (Ioannas mamma) körde in oss till wocken, där vi förade lite. Sedan bar det vidare till magenta :) riktigt lyckad kväll. Sedan när jag kom hem så kollade jag lite saker på datan och självklart tog jag några kort också, lite på lyset sådär :P haha

En skum grej

När vi var i Oskarshamn så fick jag syn på denna lilla eller stora växt, det som jag tyckte var lite häftigt med den var att på vänster sida ser det ut som att den står i solen en sommarmånad medan den på höger sida ser ut som att den står ute en vintermånad :P haha och då menar jag där vid jorden inte på kvistarna


God morgon!

Jag har precis vaknat, så skön..t att vara ledig idag :) eller vad säger ni?

Igår kom jag på en sak som jag helt hade glömt bort. I torsdags så hade jag ganska tråkigt efter jobbet och så fick jag syn på en lite reklam på Facebook. Det var reklam om en sida där man kan lura någon genom att skicka sms till någon. Man bestämmer själv vad som ska stå och vem smset kommer ifrån och personen har ingen aning om att det är du som skickat det. Ganska kul tänkte jag :) hihih så jag bestämde mig för att lura en av mina vänner och jag tror att hon gick på det :D saken är den att jag inte berättat för henne att det var en bluff och att det är jag som ligger bakom den :P hahha får se om hon läser det här och förstår att det var henne jag lurade :P


08.01.12


...

Jag tycker att jag har kämpat tillräckligt. Nu handlar det nog bara om att släppa taget och inse att detta inte är det rätta just nu. Gå vidare är vad jag måste göra än en gång. Det är klart att det tar mycket på mina krafter men det är vad som behövs så då är det "bara" att göra det. Även om detta inte är det jag vill göra så måste det göras. Jag måste följa hjärnan igen för att kunna gå vidare.

En fälla?

När jag öppnade ett skåp i köket här om dagen så möttes jag av en Marabou ruta. Det kändes som att mamma testar mig på nåt sätt :P haha men icke sa Nicke, den chokladen ska jag låta bli!


Varför vara vaken när man kan sova?

Klockan är lite över 10 och det är lördag. Det hindrar inte mig ifrån att gå och sova och få lämna verkligheten för något mycket bättre, drömmarnas värld. Godnatt


Inom snar framtid kommer detta vara verklighet


Nytt på gång

Tjenare alla fina!!

Saker och ting är ganska bra med mig, lite ostabil när det gäller mig själv just nu. Hoppas att detta är ska bli året då "Paulina hittade sig själv och sin självkänsla".

Hoppas alla där ute mår bra och har en toppen fredagskväll, själv ska jag träffa Ioanna snart, får se vad vi hittar på, jag vill iaf inte gå ut för festsugen är jag inte! Jag vet inte riktigt men jag har något emot att festa just nu. Lite tråkigt kanske men så är det iaf.

Idag har jag varit på ett möte hos en familj som behöver en barnflicka (jag vet att det är lite 2010-2011) men varför inte, alltid ett bra sätt att tjäna in extra pengar samtidigt som det är roligt och lärorikt. Det var Ruben som hade rekommenderat mig, och det var väldigt snällt av honom. Så tack till Ruben! Mötet gick iaf bra och de ska nu anställa mig som deras barnflicka. Nu handlar det bara om en dag i veckan men man vet aldrig om det genererar i flera tillfällen i framtiden. Familjen var mycket trevlig så allt känns väldigt bra och det ska även bli roligt att göra lite annat.

Nej nu måste jag hitta på något som jag och Ioanna ska göra innan hon typ somnar eller nåt :P

Ha en fortsatt trevlig fredag alla fina!!

Go'kväll

Efter en arbetsvecka på tre och en halv dag så känner jag mig ändå helt slut, så nu ska jag gå och lägga mig. Jag vart väldigt sugen på att se JVM finalen inatt så det ska jag göra, sen fortsätta sova och sedan upp för att fixa mig och åka iväg på ett litet möte :) hoppas alla får en fortsatt trevlig torsdagskväll!


1/1-2012

Då var det nytt år igen, tiden går riktigt fort. Jag har haft en riktigt annorlunda men rolig nyårshelg. Den spenderades i Oskarshamn med Ioanna, Andreas, Robin och Robins grabbar ifrån Oskarshamn. Haha hockeygrabbar hela bunten. Var riktigt kul, Vet fan inte ens hur många ställen vi var på?! Först middag redan vid 5, sen till en bar, sen till Robin, sen till Erik, sen till Berra, sen till någon tjej :P sen till lilla torget (på tolvslaget) sen till Oskarshamns uteställe där det var "fullpackat" eftersom det var det ända stället som var öppet :P haha var typ mindre folk än på en klubb hemma på en vanlig fredag :P men det var faktiskt najs. Sen vid 3 så blev det pizza och kl 4 var det match som skulle kollas på och vid 8 kastades handduken in! Och nu sitter jag i bilen på väg hem till kära Stockholm :) Må 2012 bli ett av de bästa åren!


RSS 2.0