Good Night


American history X

"Hat är bara en tung börda. Livet är för kort för att man ska vara förbannad hela tiden. Det är helt enkelt inte värt det."

Tittade nyss på filmen och den är så himla bra enligt mig. Och detta citat är så sant. Just nu har jag inget mer att säga.


Flytt på gång igen

Då var det dags igen, jag flyttade till min pappa för ca en månad sen och nu ska vi flytta hem till pappas flickvän Karima och hennes dotter. De bor i Jakobsberg så det blir till ett ställe jag aldrig har tänkt att jag skulle bo på. Det blir alltså 16 gången om jag nu räknat rätt. Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas där och att mina vänner kommer och hälsar på mig även om det är en bit ut från stan. det tar ju trotsallt bara 19 min från centralen, 11 min från Sundbybergs station och 7 min från spånga station. Så det är inte så långt som man tänker :)

Desperate Houswives

8 säsonger och 180 avsnitt senare sitter jag här och ska kolla på det sista avsnittet av Desperate Housewives. När jag tänker tillbaka på alla DH kvällar jag spenderat med min mamma och andra jag tycker väldigt mycket om, så tänker jag tillbaka på kvällar som inte bara handlade om ett avsnitt av DH. Jag minns även långa konversationer, glädje, skratt, tjockiskvällar, hälsokvällar, sorg, tårar och saknad.

Jag minns en speciell kväll då det gamla DH gänget hade samlats hos oss. Det var jag, mamma, Marika och Ioannas mamma. Ioanna var vid det tillfället och pluggade i London (hon hade varit borta för länge) och jag saknade såklart henne otroligt mycket. Och just denna kväll så ringde vi till henne och jag fick prata med min bästa kompis. Jag minns hur jag började gråta för att det var så härligt att höra hennes röst men också för att jag saknade henne så himla mycket.

Jag säger bara att ikväll går all min kärlek till DH och DH kvällar :)


Jag behöver..

Vissa saker som händer får en att börja fundera lite extra på saker som tidigare hänt. Man börjar undra vad det finns för anledningar till saker och ting. Varför personen i fråga gjort som den gjort? Och varför personen inte gjorde som den borde ha gjort (enligt mig). Jag behöver lära mig att prata med mina vänner om saker jag tycker de gjort fel och verkligen tala om det för dem och säga att jag blivit ledsen, arg eller besviken på det val de gjorde. Jag vill såklart även att mina vänner ska tala om för mig om de tycker att jag gjort något de ogillar för att kunna lära mig av mina misstag och mina felsteg.


One Tree Hill

Jag har nu tittat på det sista One Tree Hill avsnittet. Det var inte kul kan jag tala om. OTH är en av mina favorit serier genom tiderna och jag bara älskar den så himla mycket. Och nu när den är slut så känns det lite jobbigt faktiskt :( men jag får ta och köpa alla boxarna så att jag kan titta på alla avsnitt igen :)
Nu ska jag ut på en pw med Linn :) på återseende kära lärsare

Ett brev som aldrig kommer fram..

Just precis, jag känner mig lite som ett brev som aldrig kommer fram. Jag kommer nog inte känna mig hemmastadd fören jag flyttar hemifrån och skaffar mig en egen lägenhet. I mitt 20 år långa liv har jag flyttat ca 15 gånger och det kommer nog bli ett par flyttar här framöver då vi ska flytta IGEN. Jag har under lång tid kännt mig ganska vilsen, eller inte vilsen men jag vet inte riktigt vart jag hör hemma. Anledningen till detta är nog att jag inte riktigt kännt mig hemma någonstans eftersom att jag flyttat så många gånger. Även om det skulle kännas ensamt att bo själv så skulle jag vilja det (om det inte kostade så himla mycket).
Nej nog om mina livsfunderingar, nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på BB finalen.
Godnatt på er!

RSS 2.0