Hej hopp

Jag tänkte bara meddela att jag lever!

För en vecka sedan så skickade jag in mitt projektarbete så jag är otroligt lättad över det, men just nu är jag nervis för att få reda på resultatet. Jag vet inte heller när jag får det :/ men men det kommer när det kommer. Jag började jobba direkt på fredagen, var barnvakt hela lördagen och sen jobbade jag på söndagen och har jobbat sen dess. Imorgon blir en kort dag, börjar kl 6 och slutar kl 11 så det ska blir riktigt skön..t :) jaa sen är det ju Julafton, mysigt men dessvärre känner jag typ ingen julkänsla. Det blir en jul utan julkänsla helt enkelt. Alla juklappar är inköpta, nu behöver jag bara slå in dem och lägga dem under granen :)

Om jag inte uppdaterar något mer nu under de närmaste dagarna så får ni alla ha en riktigt GOD JUL.

...

Jag måste skriva av mig nu. Så jag varnar redan nu för att detta kanske blir ett långt och deppigt inlägg.
Jag saknar mina nära och kära så himla mycket, jag saknar livet. Trots att detta tar slut snart så är det så otroligt jobbigt. Jag vet nästan inte ens om jag klarar av det här fram tills torsdag. Jag vill bara ge upp och fortsätta leva som vanligt, träffa mina underbara vänner, min underbara mamma och mina älskade små änglar (eftersom jag är hos pappa så träffar jag honom varje dag).
Jag känner mig helt tom, kan inte skriva något på arbetet för det kommer inte ut något ur hjärnan. Jag klarar inte av att göra något annat heller för då får jag ångest över att jag inte pluggar.
En av de personer jag saknar mest är min bästa kompis Ioanna som jag vanligtvis träffar nästan varje dag. Nu har jag träffat henna ca 3 gånger på 3 veckor eller något sånt. I alla fall betydligt mycket mindre än vad jag brukar. Och vi har inte gjort något utan bara träffats i någon timme. För att jag ska fungera som människa så behöver jag mina vänner nära mig och just nu känns det som att de är så långt bort som det bara går.
Många kanske tycker att jag bara klagar och gnäller och då får de tycka det, men jag vet bäst själv när jag mår bra och inte mår bra.

Update

Jag vet att jag inte har skrivit i julkalendern, men har verkligen inte haft tid. Mina senaste typ 5 dagar har jag vaknat kl 7, kollar julkalendern, pluggat, käka lunch, pluggat, spelat tv spel, pluggat, käkat middag, pluggat och gått och lagt mig vid 9. Att bara vara hemma och plugga gör mig galen, jag klarar inte av detta länge till så det är tur att allt tar slut på torsdag nästa vecka. Jag har isolerat mig ifrån omvärlden helt och hållet, har nästan ingen kontakt med mina vänner, min mamma eller mina småsyskon så ni kanske förstår varför jag inte mår så bra just nu. Detta är något jag måste göra så jag kan inte göra någonting åt det heller :( Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag klarar denna kurs så att jag kan fortsätta leva mitt liv på mitt sätt!

Tjuvarnas jul

Efter att ha varit på ett litet möte i skolan så sitter jag nu på bussen och tittar på julkalendern :) och ska nu hem och plugga. Hoppas alla får en bra dag!


Söndags häng i soffan

Jag är tillbaka i Stockholm efter en natt i Nyköping. Det var riktigt roligt att träffa alla där nere igen, har saknat dem så himla mycket. Igår vart det lite kalas för jocke som fyllt 13 sen vart det mys framför "så mycket bättre" och sen spelade vi ett mycket roligt spel :) Idag vart det adventsmys för fulla muggar. Jag hoppade på tåget som gick 15.15. Kom hem och pluggade och nu sitter jag fastklistrad framför pan am.
-
Imorgon blir det fortsatt plugg och ännu en visit till skolan, börjar bli lite jobbigt eftersom jag inte gör så mycket där men det är alltid roligt att träffa min gamla mentor Ragnvi :)
-
Dagens lucka blir tyvärr försenad den med. Så imorgon för ni både 4ans och 5ans lucka

I väntan på tåget

Godmorgon alla glada :) hoppas alla hade en skön fredag, själv satt jag och spelade skipbo med pappa, Karima, farmor och "farfar" i två timmar :P farmor älskar skipbo (och vinner alltid) så jag försökte hålla ut trots att det blev lite långtråkigt :P

Nu har jag precis satt mig på tåget mot Nyköping :) så nu är datan framme och plugg är det som gäller.


Felstavning

När jag bloggar genom mobilen så brukar jag inte se när den ändrar orden så därav lite felaktiga ord i förra inlägget.

Just nu är jag på väg till skolan för att fixa lite saker, och insåg nyss att det tar lika lång tid till skolan från pappa som det tar till Nyköping från stan :P alla dessa omvägar bussarna tar, men men.


Äntligen

I morgon åker jag till Nyköping för att fira Jocke så har fyllt år. Det ska bli så himla roligt att träffa som igen, även om det bara blir över en natt. Saknar dom så himla mycket!!


Good Night

Det är dags för mig att slänga in handduken, ska upp kl 7 imorn också och behöver vara utvilad för imorn måste jag jobba i 110 oavsett om jag är trött eller ej :/ hoppas ni alla haft en bra dag och att er fredag blir bra :) ha det bäst!

1 december

Eftersom att det idag är 1 december så vet vi alla vad det innebär. Nedräkningen till julafton har börjat med alla sorters julkalendrar. Själv har jag inte införskaffat mig någon vilket är lite dåligt av mig så jag ska nog ta och köpa en julkalender idag. Imorse gick jag upp kl 7, fixade i ordning lite te och satte mig framför tv för att titta på premiär avsnittet av årets julkalender - Tjuvarnas jul. Den verkar faktiskt vara ganska bra, inte som de senaste åren.


RSS 2.0