Det är inte lätt när det är svårt


Min fina ljusstake


Onsdagen den 30 November

Hej Svejs :)

Jag ska laga lunch och sen ska jag fortsätta plugga som vanligt :( tråkigt men men snart är det över..

Träffade Ioanna igår innan DH för en liten prommis och nyårplanering, mysigt värre :) eftersom jag varit hos pappa ganska mycket på sista tiden så har jag inte hunnit träffa henne, eller någon annan för den delen så mycket. Det är väldigt jobbigt att inte kunna träffa mina vänner när jag vill för jag saknar dem jätte mycket, så när detta är över blir det kompis häng för hela slanten. Jag trodde att den dagen skulle vara på fredag, men eftersom plugget blev framflyttat två veckor så blir det inte fören den 16 som jag är helt fri från plugget :(

men hoppas ni alla mår bra och att vi ses om två veckor :)

Konst

Jag vill skapa konst. Jag vill filma, jag vill måla och jag vill fota och göra konst av allt detta. Jag vill skapa sådant som man inte riktigt vet vad det är även om man stått och skådat det i timmar. En av mina drömmar är att ha ett eget galleri där jag ställer ut mina konstverk, stora som små, fula som fina. Bara de förmedlar det jag vill att de ska förmedla.  Jag ser fram emot den delen i mitt liv då jag tar tag i detta och gör något av det..

Go´kväll

Hejsan allihopa :) hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag haft.
Idag har jag varit i skolan för lite fix med projektet, allt gick bra när man har en Ragnvi som hjälper än :) bästa mentorn ever, eller hon är ju inte min metor längre men nästan kan man säga :) jag hittade även en gammal film som jag och Emelie gjorde i slutet av trean där alla våra lärare säger vad de tyckte om oss :D riktigt trevlig film det där!!
Sedan åkte jag hem och satte mig med projektet och fortsatte plugga. Och mer plugg blir det i morgon innan jag åker till skolan igen för att hämta några saker. Samtidigt som det är lite jobbigt och pirrigt att gå till skolan så känns det så himla bra på nåt sätt :) alla minnen därifrån hoppar upp i huvudet på än :)
nej nu ska jag inte babbla (skriva) på om massa onödigt strunt. Dags för mig att tänka på refrängen eller kanske något helt annat :P haha Godnatt på er, puss o kram skumbanan (kan man säga så?)

Björn flyttar till Norge

Först vill jag bara säga VVAAA?? Han kan ju inte flytta till Norge!! Och sen är detta lilla klipp väldigt roligt tycker jag då Björn pratar Norska men sedan pratar han svenska helt plötsligt :P

...


Första advent är här

Tiden går så himla fort må jag säga, känns som att jag nyss tog studenten, fast ändå känns det som att det var flera år sen. Tid är så himla förvirrande.
En ny plugg vecka börjar imorgon, och jag bara längtar tills detta är över så att jag kan koncentrera mig på saker jag vill göra med mitt liv. Jag vill ut och träffa nya människor (inte på krogen), jag vill göra något som hjälper, jag vill utvecklas som människa, jag vill upptäcka nya platser och jag vill se livet ur ett annat perspektiv.

Saint Tropez

De har nu öppnat en Saint Tropez butik i Solna, och eftersom de hade öppning idag så är det 25% på allt och man får en goodie bag när man handlar :) och eftersom jag var här kl 10 när de öppnade så passade jag på att ta mig en titt och jag hittade två tröjor som jag köpte. I goodie bagen så fanns det en sjal och en flaska vatten :P tyvärr så gick jag en ful sjal men men jag blev glad ändå :)


Go kväll

Då var det slut på denna onsdag, iaf för mig för nu ska jag gå och lägga mig, åkte aldrig till pappas jobb idag så följer med honom imorn ist :)

Idag åkte jag in till stan och letade efter en sak, sen vidare till Solna där jag kollade runt lite och pluggade ett tag, sen åkte jag till kista där jag träffade på min mamma :) haha väldigt skumt att träffa på henne bara sådär :P sen åkte jag iaf till Ioanna som hjälpte mig att färga håret. Håret blev helt okej, lite guld typ :P (färgade inte brunt, var bara ett skämt, ett väldigt tråkigt sådant men men)

Godnatt peps


9 månader

Japp, idag är det exakt 9 månader tills jag fyller 20, då blir det brakfest kan jag säga, kommer bli grymt!! Eller brakfesten kommer äga rum innan jag fyllt år faktiskt, men mer om det om kanske 7 månader eller nåt :D


Tjena kexet står du här och smular

Hejsan hejsan peps :) hoppas allt är bra med allihopa!

Nästa all min tid ja har nu går till att plugga då jag måste klara av projektet så blir inte så mycket uppdatering här på bloggen p.g.a. det. Eftersom jag inte gör så mycket heller så blir det ju inte så skojjsigt för er som läser om jag nu skulle uppdatera.

Idag så jag att OTH - One Tree Hill ska sända en säsong 9, ja vet jag är typ jätte efter med att veta det men så är det iaf, jag kommer sitta som klistrad framför dator/tv när det kommer ut :D älskar den serien.



Resten av veckans planering ser ut som följer

Onsdag: Följa med pappa till jobbet (kl. 6.00) skriva ut lite grejer och fixa med det. Åka vidare till Solna och plugga för att göra lite nytta, käka lunch och plugga vidare. Åka hem till mamma och hämta lite grejer.  

Torsdag: Plugga plugga, åka med Ioanna till mallan för lite myspys. Ska även fråga om dom kan hjälpa mig och färga håret, vill ha lite nytt så kanske ska färga ljusbrunt :P hihi galet värre

Fredag: Plugga, åka en sväng till skolan för att fixa lite grejer + ett möte med en lärare. Sedan fixa mig inför kvällens utgång, Anton fyller 19 så det blir en utång med massa folk :D ska bli skoj. (pappa åker till finland)

Lördag: Bakis dag nr 1. hemma hos pappa, någon får gärna göra mig sällskap :) roligare att dela på en pizza än att äta den själv :P

Söndag: Plugga, plugga, kanske åka till Chilli och byta en grej som jag köpt, och kanske till Ikea eller Mio eller nåt för att inhandla de sista grejerna till mitt rum :)


Lördag kväll

Blev en riktigt spontan utgång igår med Ioanna. Och kvällen var jätte lyckad, först var vi på sogny och sen hamnade vi på laroy, där har man inte varit på hundra år typ :P vi träffade på lite folk vi kände och lite folk vi inte kände :) skojigt värre!! Idag blir det fika för mamma som fyllde 40 i fredags :)

Paulina på väg hem i taxin, vart en lugn och bra kväll :)


Ett försök


God morgon people

Nu ska ja ut på en morgon promenad innan jag käkar frukost och börjar plugga, känner mig duktig :) hihi


My room

Nu börjar mitt rum bli klart :) äntligen, igår skruvade jag upp hyllorna och det blev prima lina på dem :)

Här är min lilla skrivbordshörna/ sminkhörna. Jag har inte gjort klart helt men jag är nöjd så här långt :)


Tjena mitt bena

Hahahahha jag måste börja med att försvara mig lite grann angående videon jag la upp :P jag visste nämligen inte att man kunde ha effekter medan man spelade in videosar på mac så jag gjorde en lite skämt video för att jag tyckte det var extremt roligt när jag typ hade det som tråkigast här hemma. hahah
Idag har jag pluggat och käkat lunch med Nina och Ebba, sedan blev det en liten visit hos ebba innan jag åkte hem för att äta lite middag :) imorgon blir det en tidig uppgång för mig då jag ska plugga ihjäl mig typ, jag behöver komma framåt en bit nu innan denna vecka är slut så aa det är bara att bita ihop och göra det.

Sara is in the house


Cover me


11-11-11

Detta unika datum tycker jag är väldigt speciellt av någon anledning. Idag är lite av en speciell dag för mig, lite som en nystart, jag ska bevisa för mig själv att om jag vill klara något så kan jag det. Jag kan inte bara ge upp utan jag måste kämpa för det jag vill. Detta handlar om min framtid och jag ska klara detta!
Ha en bra dag och hoppas ni får en trevlig helg :)

1992, en dag i slutet av augusti

Lilla jag med mamma och pappa. Unga var de, haha riktiga puddingar med fina glasögon och snygga frillor :P


God kväll

För ett tag sen gick jag ner till affären för att jag var sugen på någonting men visste inte vad. När jag såg en påse med lussebullar så kunde jag inte låta bli (för det är lite tidigt för det tycker jag). Med mig hem fick jag även några mandariner :) eller satsumas som de egentligen heter. Riktigt gott var det med en lussebulle, en mandarin och en kopp varm mjölk!


Vill tillbaka till värmen, till friheten och till solbrännan :D


Godmorgon på er

Igår var en mysig kväll, jag och Ioanna åkte som sagt runt och letade efter en sak, till slut hittade vi den och hejhopp så hade vi vår mini julgran :) Sedan åkte vi till Mallan med inflyttningspresenterna. Julgranen, julgranspynt, några glas, två ljuslyktor och en kladdkaka (eftersom att det var kladdkakansdag)

De senaste dagarna har jag bara sovit och sovit och gått upp ganska sent på dagarna så igår sa jag åt Ioanna att ringa och väcka mig vid 8, vilket hon gjorde. Först sa hon åt mig att gå till toan och spola, sedan fick jag gå ut på balkongen för att vackna till ute i det kalla. Så efter det var jag vaken :) haha. Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till pappa där plugg väntar.

Hoppas ni får en bra dag :)

Kladdkakans dag

Japp det är det idag, oj va mumsigt säger jag då!! Nu har jag kört med pappa en sväng, men nu ska jag möta Ioanna vid garaget för vi är ute efter en spec sak så vi ska leta lite :) sen bär det av till mallan :) mysigt värre.


AVICII 3 MARS

Nu är jag såååååååå glad. Imorse hade jag ställt kl på 9.30 men så ringer det en klocka 8.45 så jag kollar på mobilen och ser snabbt att det är en påminnelse om att Avicii biljetterna skulle släppas kl 9.00 :D 9.06 får jag ett sms av Ioanna där hon frågar om vi ska gå på Avicii. Och det var en självklarhet från min sida att jag skulle gå men att hon frågade var ännu bättre :D hoppas också att alla andra jag känner ska köpa biljetter för de här är något man inte vill missa tror jag :)

Jag läste nyss på stureplans hemsida och där stod det att under den första timmen så gick nästan hälften av alla biljetterna, helt sjukt. weeeeiiiiii, jag har iaf två av biljetterna.


Uppdatering

Godmorgen alla glada.

I fredags så åkte jag och Ioanna till mallans lägenhet i Karlberg, dit hon flyttade för typ en vecka sedan. Så himla najs, vi hjälpte henne med att bygga ihop hennes soffa/ säng och ett soffbord, gick hur bra som helst! Hemma var vi inte fören halv 4 på natten typ :P



Malin slipar lite grann :) haha

I lördags så åkte jag med mamma + de små till kyrkogården där vi mötte upp mina två mostrar, mina två kusiner, en vän till mamma, min mammas moster och hennes man + en vän till min mormor. Där tände vi ljus för min mormor och myste allihopa. Sedan åkte alla hem till oss och åt middag.

Jag fixade mig snabbt som ögat och drog in till stan för bio med Ebba, Ruben, Anton och Morran. Väldigt trevligt var det. Efter bion kanske vi skulle ta en drink MEN vi gick raka vägen till magenta och det vart en utgång ist. Eftersom jag inte hade någon aning om detta så var jag inte så partyfixad men det gjorde inget för jag hade lika roligt ändå, om inte roligare, eftersom att det var så spontant. Helt plötsligt när jag står där så får jag syn på Emelie, och oj vad glad jag vart! hihih



Morran, jag och empis :) gulliga tjejer hihi

Du är älskad och saknad min kära mormor <3


02-11-11 22:48



1742


RSS 2.0