30-10-11

Hej på er. Det var ett tag sen jag skrev något här. Jag har inte riktigt haft lusten eller tiden. I fredags var det mammas 40 årst fest och det var trevligt till en början sen orkade jag inte vara kvar där med alla fulla och gamla människor. Igår var jag ute och vissa tillfällen var roligare än andra. Kvällen vart inte riktigt vad jag hade hoppats på. Nu ska jag äta pizza och titta på Gossip.

Gotland 2011

Jag längtar tillbaka till Gotland även om det var lite dåligt väder, eller lite och lite. Det var typ årets värsta regn/blixt/åska väder, men vi hade så sjukt kul så det gjorde inget :D Eftersom att det var så himla soligt :P så var jag tvungen att ha på mig fler solglasögon än bara ett par som ni ser på bilden :)


Idag får jag fira

Jajjemen det får jag :) Mitt fullständiga namn är Paulina Amanda Johanna och idag är det namnet amanda som har namnsdag :) Grattis till mig


Pannkaksfrukost

När jag tittade i kylen imorse så hoppade pannkakorna upp och började dansa och sjöng "weeiii, du ska äta oss". Herregud va töntigt det där lät. Aja jag åt iaf goda pannkakor till frukost :) idag ska jag till solna för plugg och sedan möta upp Ioanna för att åka till Ikea och lite andra affärer vid outleten. Hoppas jag hittar mig en vinterjacka :)

Rött blir nog bra

Som jag sa så köpte jag en klänning idag och den var svart. Och idag kom jag även på att jag vill ha ett par röda skor och rött läppstift till det så tror jag nog att outfiten blir grym :) så nu har jag beställt två par röda skor ifrån Nelly (nelly är typ alltid räddaren i nöden haha), sen får jag prova och se vilka som passar bäst helt enkelt :)

Var riktigt mysigt att komma hem till mamma idag eftersom jag saknat dem så mycket :)

Imorgon ska jag på en shopping tur med Ioanna, vi ska åka runt lite. Bl.a. blir det en sväng förbi IKEA där det ska handlas lite saker till mitt rum hemma hos pappa så att det någon gång kan bli klart :) lääängtar!

GODNATT OCH DRÖM SÖTT

Lite nytt

Idag kunde jag inte hålla mig ifrån att shoppa lite så hem med mig fick jag en farfars tröja :P fem par trosor, en bh, en hårddisk, en klänning och ett rosa band :)


25-10-11

Jag har lämnat gårdagen bakom mig, idag är en ny dag. Det är löning och det är desperate :D jag mår bra som vanligt, är typ aldrig sjuk, vilket är bra eller hur? :) Nu är jag på väg till kista för att kolla på lite saker och sen lite senare åker jag till mamma. Var en vecka sen jag träffade dom och jag saknar mina älsklingar något enormt!


Godnatt


Dags för smurfarna

På bio med Ebba, vi älskar smurfarna så nu är det helt enkelt dags för att kolla på den :D


Ta mig tillbaka

Godmorgon på er, hoppas alla sovit gott. Det har iaf jag gjort :) min dröm var något utöver det vanliga och den var så underbar, så när jag vaknade så ville jag bara tillbaka till drömmen, vilket inte gick :( men men får väl försöka få det att bli verklighet.


Lyckliga paret



Visst ser jag och Ronald lyckliga ut tillsammans? det är vi iaf, och jag är väldigt glad över att ha honom vid min sida! (fast han egentligen är lite för vit för min smak, men det gör inget när man kan få 100 chessburgare om dagen om man vill :D


Förändring

Efter att ha tittat klart på säsong 1 av gossip girl så känner jag elakheten komma krypandes till mig. Jag känner att jag vill hämnas, jag vill knäcka de som en gång knäckt mig eller mina nära.

Let's the game begin..


Börjar bli klart

Jag älskar mitt rum, min vägg och mina kuddar :D rummet börjar bli klart och det är bara några små detaljer kvar som jag ska inhandla på onsdag skulle jag tro, kommer bli jätte bra :)


Slut på det roliga

Helgen börjar närma sig sitt slut, tråkigt är väl det men det kommer en ny helg snart :) som tur är. Min mobil har inge batteri och jag har inge laddare för tillfället så jag är ganska körd, man märker verkligen hur beroende man är av mobilen när man hamnar i en sådan här situation. 



Igår var jag med Ioanna på bio och vi såg Crazy, stupid, love. Eller man kan nästan säga att jag var själv och att även hon var själv, för det var nämligen så att det fanns bara tre platser kvar när vi skulle köpa biljetter men de var utspridda. Tur i oturen så fanns det två platser ute på ena hörnet som var ovanför varandra :P haha så där satt vi och skickade pop cornen upp och ner till varandra. Filmen var riktigt bra och Ryan Gosling som han heter var riktigt jävla snygg i filmen :) så får min framtida man gärna se ut. 





    


Lördagen den 22 oktober

För ett år sedan föll den allra första snön, jag hade prov och levde mitt liv som en skolelev.Idag ha det gått ett år sedan dess och jag liver mitt liv som jag själv vill, jag är fri :D känns så bra!!

Igår kväll mötte jag upp Ioanna och sedan åkte vi och hängde med Andreas och Emil, trevligt trevligt :D Jag kom hem för ett tag sen och ska nu ta mig något att äta. Kanske blir några gossip avsnitt och några lantkakor, de är AS goda jag lovar, Annas lantkakor heter de. Hej hopp så länge, hoppas ni alla har haft en bra lördag såhär långt :)


På väg för att träffa Ioanna


Skipbo hos farmor

Nu har jag ätit middag med pappa, Karima, farmor och farmors man. Det blev en middag med förförrätt, förrätt, varmrätt, efterrätt, efterefterrätt :P jaa det blev en lång middag helt enkelt så jag är fortfarande riktigt mätt. Det blev lite skipbospel också, trevligt trevligt!


Pappas inköp

Åå snälla pappa hade varit förbi lite affärer idag och med sug hem till mig hade han några kuddar jag tittat på och lite fler ramar till mina foton :) tack så mycket pappsen :)


Fina firren

Jaa, det är fina firren med mig idag, fredag igen och på dagens schema står följande. Promenad i det fina vädret, kanske taren sväng upp till vällingby centrum för att titta på lite smycken. Kl 6 ikväll så ska jag till farmor där vi ska käka middag för hennes man har fyllt år så då blir det lite kalas time. Får se hur länge jag blir kvar där och om jag ska göra nåt efter det, får helt enkelt se hur kvällen blir.

Nu till det lite roligare stycket. Inatt drömde jag att jag satt med chuck bass och han hade en dator i knät, sen gick han in på min blogg och ja ba OMG chuck bass besöker min blogg, det är ju värsta grejen, fast just då när jag satt där bredvid honom så skämdes jag lite, ingen aning varför men aa det var lite kul tyckte jag :P

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan bege mig upp till vällingby. hej så länge :)


Dags att kasta in handduken

Efter att ha tittat på två avsnitt av gossip så är det nu dags att stänga av datorn/tv och blåsa ut ljusen för att sedan inta en kuddposition :P haha godnatt alla fina


Dagen innan den bästa av dem

Idag har jag varit på hemmaplan, jag har pluggat, dammsugit och tvättat kläder, lite vuxenpoäng till mig :) Vid halv 6 tiden så kom två av mina favvisar hit. Ioanna och Malin stannade på middag och lite kaffe/te och bulle som de hade med sig ,mysiigt värre!! Sen satt vi mest på mitt golv (jag ska köpa sittkuddar så att man slipper sitta på golvet, haha) och skrattade åt typ allt :) var ett tag sen jag träffade dem så det var riktigt kul!

 


 


I väntan på mina vänner


Dagen som gått

Idag har varit en bra dag, dagen började som sagt med en morgon promenad --> en dusch --> frukost och lite tv --> plugg i några timmar --> lunch + film (jag gick ner till affären och köpte tomatsoppa som är min favorit) --> middag hos farmor --> hem. Och nu ligger jag här och kollar gossip girl efter att ha kopplat datorn till min tv. weeii på den måste jag säga :)

image description

Såhär såg jag ut när jag sprang ner till affären :)


4,5 km

Godmorgon alla glada, eller man kanske inte är så glad i det här vädret? Jag kom precis innanför dörren efter att ha varit ute på min morgonrunda, idag blev det 4,5 km men imorgon ska jag nog gå 5 km, känns lite bättre så :) så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det frulle, mumsigt värre!! är ganska hungrig.


Nya tag

Denna vecka börjar jag om på nytt, min vardag kommer förvandlas till plugg, motion och aa typ det. Nej men jag ska leva som vanligt bara att jag ska försöka få in lite rutiner på att plugga och att motionera. Så imorgon blir det en morgon promenad innan jag börjar jobba med projektet.


Dags att packa upp

Då var jag hos pappa, vi har käkat middag och bara pratat då det var ett tag sen vi sågs. Han stack nyas iväg till gymmet så nu ska jag passa på att packa upp mina saker. Det vart mer en jag trodde, här kan ni se väskorna jag lyckades packa ihop. Kändes nästan som att jag skulle flytta till pappa på heltid när jag packade, eller nej nu överdrev jag lite men aja :P


Undra vem som gömmer sig bakom den lilla champagne flaskan?


Godmorgon alla fina

Idag hade jag ställt kl ganska tidigt för att jag skulle hinna med ett och annat men mobilen hade laddat ur så jag vaknade vid 11 tiden. Nu har jag käkat lite och kollat lite saker här på datorn. Så nu ska jag packa ihop lite saker för jag ska nämligen bege mig till min pappa och kommer nog stanna där ett tag så behöver ha med mig lite saker eftersom att de mesta är här hos mamma.

Jag och pappa i sommras när vi var i Cannes i Frankrike

Här var vi fortfarande i Frankrike men denna gång på Cap Ferrat, mellan Monaco och Nice. Riktigt fint ställe må jag säga.


Hyllning

Jag vill hylla alla de som ibland bara frågar hur det är med än, som visar att de bryr sig. Ni borde vara riktigt stolta över er själva!


Stressad tjej

Denna morgon vart inte som planerat, jag vaknade nyss och ska ta tåget som går 13 över men innan det måste jag duscha. Ska möt upp empis i Solna och sen hälsa på Ragnvi lite grann :) mysigt. Men nu är jag lite stressad så det är speede fart som gäller, kanske ska ta på ett par speede glasögon så kanske det går extra fort :P


Kan inte säga Nej


Mammas gamla från 80 talet

image description

Denna heldress är mammas gamla som hon köpte på 80 talet skulle jag tro. I just Love it!! (fast skulle inte kunna gå med den ute :P)


Komma bort ett tag

Jag har velat komma bort härifrån ett bra tag nu och har hela tiden tänkt på att åka utomlands men så för ett tag sen kom jag på en ide. Jag kanske skulle åka till min farmor i Finland och bo där ett tag, kanske i några veckor eller så. Jag tror faktiskt att det skulle kunna vara något för mig, ta långa promenader varje dag, läsa lite, hälsa på lite släktingar och bara vara helt enkelt. En ide som är värd att tänkas på. Dock skulle jag ju sakna mina nära här hemma :(



Jag och farmor på min fasters bröllop :)

Fest hos Bagge



Jag måste säga att de lyckades med att göra en lika bra video som "fest hos mange" om inte snäppet bättre :D hahaha garvar ihjäl mig när jag ser detta. Fattar egentligen inte varför men säkert för att låten väcker många minnen :P hahah

Nu är jag arg

Jag lyckas aldrig göra pannkakor, de blir alltid fastbrända eller så degar de ihop sig till en stor fet pannkaksklump :( jag ska aldrig mer göra pannkakor . slut

Söndag igen

Då var det söndag, slutet av denna vecka och denna helg. Inatt drömde jag inte den perfekta drömmen utan något helt annat. När jag vaknade var jag väldigt förvirrad p.g.a. min dröm. Det var så många konstiga saker som blandades ihop till en enda smörja. Det var min högstadieskola, min mentor från gymnasiet, en godisaffär i skolan, en strand, massa folk jag känner, en gummibåt med motor som åkte på stranden, jag drömde t.o.m. att jag gick ut från ett hus och så var jag helt plötsligt på bree´s (från desperate) trädgård för att kasta soporna med henne. Och massa annat konstigt :/

Idag ska jag fixa klart i mitt rum (haha blir fan aldrig klar med det) och sen senare ska jag träffa Mallan :) blir skoj och sen har jag inget mer planerat för denna Söndag. Hoppas alla har haft en bra vecka och att denna söndag blir ett bra avslut på vekan.

Someone like you

Dags för sängen. Dags att komma bort från denna verklighet vi lever i. Dags för drömmarnas värld. Jag längtar efter den perfekta drömmen. Hoppas på att den kommer inatt. Godnatt på er <3

Mitt första syskon

Jag var 13 år då jag fick mitt första syskon (halv) och jag var överlycklig. Det är jag fortfarande förutom att han är liiite jobbig ibland. Jag satt och kollade igenom lite gamla grejer och hittade denna bild. Jag måste ju bara säga att det är typ den gulligast bilden jag någonsin sätt. Så himla söt! Haha


Marocko style

Idag har jag bakat scones, fixat i mitt rum, bjudit över Ioanna på en kaffe och provat lite olika outfits till mammas fest (plan B om jag inte skulle hitta en klänning). Nu tittar jag på benknäckargänget och på mig har jag en mycket skön marokansk hemmaklädsel. Fick den när jag var och hälsade på Millas (pappas ex) pappa i Marocko.


Jag <3 Hallonsoda


Glitter och Glamoure

Min mamma och hennes kompis ska ha en gemensam 40 års fest och temat är glitter och glamour så jag hade tänkt köra på lite mer glamour hållet. Min tanke är att jag ska ha en svart klänning och sedan spexa upp det med lite större smycken. jag vill egentligen ha en svart lång klänning men hittade ingen som jag ville ha på Nelly iaf men jag hittade dessa klänningar som jag tänker att jag skulle kunna använda annars också.

Duchess Dress SEK 399, The Paper Sun - NELLY.COMOne Shoulder Trim Dress SEK 359, Elise Ryan - NELLY.COM

Puff Lace Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM

Fast jag känner inte riktigt för någon av de här för ingen är åt glamour hållet, jag får helt enkelt fortsätta att leta


Rensning på G

Nu har jag tömt hela min garderob som jag har haft full med saker och som ni ser på bilden så ligger allt på golvet nu, hoppas att hälften åker i papperskorgen!!


Friday I´m In Love

Weeeiii!! Idag är det bästa dagen på hela veckan enligt mig, FREDAG. Jag har idag vaknat på rätt sida och är på topphumör, kan bero på att mina småsyskon ska till sin pappa över helgen och att mamma ska till mannen sin ute i Skokloster :D och det innebär att jag är fri hela helgen :) jag kan göra precis vad jag vill när jag vill..typ :D

Jag gillar låten MEN inte videon, men men det är ju fredag så vad gör väl det :)




Godnatt

Nu är det dags att sova, ny dag imorgon och dessutom är det fredag. Ska bli skönt även om varje dag är som helg för mig..


Projektarbete

Nu sitter jag och jobbar med mitt projekt, det är lite mindre en två månader kvar tills det ska vara klart och det ska bli riktigt skönt när det är över!! Trots att det är det ända plugget jag har så känner jag stor ångest över det hela. Jag vet att det är jag själv som satt mig i denna sits så det är bara jag som kan ta mig ur den.


Bloggen=offer

Idag är en sådan dag som jag bara vill ligga i soffan och titta på film efter film, och inte behöva göra något annat. Men sådana dagar existerar inte för mig. Jag har alltid något jag måste göra. Ibland önskar jag att jag fick feber och inte orkade göra något annat för att jag ska kunna ligga i soffan en hel dag. När jag är på dåligt humör så blir bloggen tyvärr ett offer, det är i bloggen jag tar ut mina aggressioner. Jag ser dåligt humör som en naturlig känsla så varför skulle jag inte skriva om det i bloggen?



..

Jag är inte stark nog för att kunna hålla tillbaka tårarna när de tränger fram ur ögonen. Jag är inte stark nog för att glömma saker. Jag är inte stark nog för att kunna hålla inne med saker. Jag är inte stark nog för att klara allt själv.


Tror utan att veta

Jag har tänkt på en sak, man tror så mycket om allting utan att man vet någonting om det. Och det är väldigt jobbigt ibland, man inbillar sig själv att man vet saker och ting fast man egentligen bara tror. Oj vad flummigt det här vart men detta snurrar i mitt huvud just nu :/


Dags för sängen

Nu har jag tittat på modelljackten och ska snart hoppa i säng för att läsa lite innan jag släcker lampan.

Morgondagens planer är att plugga, plugga och sedan vara barnvakt åt bella och stoffe, får se om jag hittar på något eller om jag bara är hemma med dom. Det skulle vara kul att hitta på något skoj med dom små sötisarna.

En bild på mina småsyskon från några år sen :)


Min absoluta favorit..Maria Montazami


Så sorgligt

Jag var nyss på möte i skolan och jag kan bara säga att det var nästan en tår som trängde fram ur ögat :( det var inte alls kul denna gång. Fika med Ragnvi i cafeet, personerna jag såg och alla minnen som dök upp i huvudet. Det fick mig att längta tillbaka så oerhört mycket!!


Hur kunde hon?

Jag har börjat läsa en bok och redan i första kapitlet insåg jag att det här är den hemskaste boken jag någonsin läst. Jag fick tårar, jag blev så ledsen.

Boken handlar om en tjej som redan vid fem års ålder blir sexuellt utnyttjad av sin styvfar och hennes mamma gör ingenting åt det.

Utdrag från boken, kap 1
" Jag trodde inte att han skulle våga röra mig igen om mamma var där. Hon skulle skydda mig. Hon skulle se till att jag var trygg. Men hon såg på mig med märkligt kalla ögon och sa åt mig att komma in till vardagsrummet.
"ta av dig byxorna", sa hon.
"nej mamma, nej!" jag skrek och gråten fick rösten att stockas när jag insåg att något hemskt skulle hända. Jag såg att Billy låg på golvet i vardagsrummet utan kläder på underkroppen.
"gör som jag säger", sa hon strängt. Jag tittade på henne, skräckslagen och förvirrad, men hon såg inte på mig. Efter att jag tagit av mig kläderna lyfte hon i stället upp mig och placerade mig på honom. Jag försökte klänga mig fat vid henne, men hon drog bort mina armar från sin hals och tvingade ner mig på honom. Smärtan när han penetrerade mig var fruktansvärd och jag kämpade för att komma bort från honom, men hon höll mig kvar."

Detta är en sann historia och det här var första gången hon blev våldtagen och då var hon 5 år. Hennes mamma gjorde ingenting.


Sverige - Holland

Nu ska jag kolla på matchen, och kom och tänka på att när jag gick i Solna gymnasium så fick vi biljetter till em och vm matcher som var på Råsunda. Varför kan man inte fortfarande få det?? :)


Flyga

I studentpresent fick jag en flygtur med min pappas kompis som håller på att utbilda sig till pilot, för några veckor sedan skulle jag upp i luften men då blev det för molnigt så det var ingen ide. Jag längtar faktiskt tills jag ska få flyga upp i luften och se vackra Stockholm ovanifrån :) fast lite nervigt också

Här fick jag provsitta flygplanet


Omogna människor

Jag blir så himla irriterad på folk som inte kan bete sig som vanliga och normala människor!! Bussen stannade i Tensta (inte så konstigt med tanke på att det ofta blir problem här) för att två killar gick på utan att betala. Busschauffören kallade på polis och väktare så vi stod still. Efter ett tag går båda killarna fram till busschauffören och spottar honom i ansiktet. Riktigt onödigt enligt mig!! Och då ställer han av bussen så alla får gå av och vänta på nästa, inte så kul tyckte jag :/


11-10-11

Körlektion, en tripp till Solna och fruktköp på Hemköp. Det är vad jag har hunnit med idag, och nu sitter jag på bussen på väg hem för att först plocka undan på mitt skrivbord och sen sätta mig för att plugga :/ jag vill inte plugga men jag vet att jag måste så då pluggar jag :(


19.32

Hej hopp. Idag har jag vart på vift typ hela dagen. Blev en ganska tidig uppgång då jag följde med Ioanna till Lifestyle där han skulle tatuera sig :) där var vi kvar i några timmar. Jag hann tänka länge på tatueringar och har nu kommit fram till att jag snart vill göra min första tatuering :) tycker att det är riktigt fint med tatueringar till en viss grad. Jag har även övningskört med pappa idag eftersom att jag har en till körlektion imorgon igen :)

har inte så mycket att skriva för tillfället så blir lite tråkiga inlägg såhär :P

Natti Natti

Hoppas ni alla har haft en lika bra helg som mig. Nu är det söndag och imorgon börjar en ny vecka igen.

Idag har jag bara varit på hemmaplan, jag var barnvakt åt min lillasyster Isabelle (4,5 år) i några timmar så vi gick till kiosken och sen tittade vi på Madicken en stund tills hon ville spela data ist, dagens ungdomar tänkte jag säga men dagens barn överhuvudtaget. Nu på kvällskvisten så har jag bara softat, tittade lite på tv men inget program var bra nog för att hänga i julgranen så jag begav mig till datorn ist och kickade lite svenska hollywoodfruar.

Men nu ska jag ta och gå ner till mitt rum, min nybäddade säng och till drömmarnas värld :)

GODNATT ALLA FINA

Blogg appen funkar ej

Hej på er alla fina :)
Hela helgen har jag försökt att blogga genom blogg appen men den har verkligen inte velat samarbeta, vilket har varit ganska så jobbigt.

I fredags så var jag och Ioanna och åt middag på mongolian i stan, sen åkte vi hem till henne och jag sussade där med henne, mycket trevligare än att sova själv :P

Igår, lördag så mötte jag först upp Emelie och Ebba, vi begav oss till Kista där vi mötte upp Martina för en riktigt mumsig lunch. Efter det hälsade vi lite på Nina som jobbar i Kista och sen kom Ioanna. Jag och Ioanna gick till frisören för jag hade bestämt mig för att klippa av mig håret :) och jag blev riktigt nöjd, blev precis som jag hade föreställt mig. Vi åkte till stan och tog en fika och tittade runt lite. Senare blev det utgång med tjejerna och några till :) sogni och magenta, najs najs var det.



Trivs jätte bra med min nya frilla :)

Ordning och reda

Jag är en person som gillar ordning och reda och är ganska pedantiskt av mig. Nu på senaste tiden har det dessvärre inte varit någon ordning i varken mitt rum eller i min garderob så nu ska jag en gång för alla ta tag i det! Så nu sätter jag på en skiva och skruvar volymen till max, sen sätter jag igång med speede fart!

TGIF

Godmorgon alla glada människor! Idag måste nästan hela Sverige vara glada eftersom att det är fredag, typ den bästa dagen på veckan enligt mig.

Nu har jag gjort mig en smoothie och ska sätta mig och titta på sista filmen i millenium serien. Mysigt värre såhär en fredag morgon :)

Min smoothie:
1dl vanilj yogurt
1dl juice
1dl blåbär
1 banan

Jag fick ta det jag hade hemma men den blev riktigt god enligt mig :)


Nattfundering

Det som tar för lång tid tröttnar man på helt enkelt..


Sugen på utgång

Jag och Ioanna på Magenta för några helger sen, och jaa vi lyckades komma med på en bild när vi står och hänger i baren :P haha


Mys på Repans jobb :)


Here I come körkortet!

Körlektionen gick bättre än förväntat, jag trivdes med körläraren och hon var soft att köra med. Nu sitter jag på pendeln med saknade empis, vi är på väg till hennes jobb där det blir en fika och lite plugg på teorin :)

Ha en bra dag :) puss puss


06-10-11

Jahapp, idag är det redan torsdag. Är det bara jag som tycker att den här veckan har gått fort (kanske beror på att jag varit ledig och gjort massa saker)

Nu sitter jag på tuben på väg till Sumpan. Jag ska som sagt ha en körlektion och jag hoppas att jag lyckas koppla bort nerverna så att jag inte får massa motorstopp som sist jag körde. Det var i och för sig mer än ett halv år sen :P men men önska mig lycka till så går det nog bra :)


...

Idag kände jag verkligen för att gå ut en sväng och prata av mig alla dagens händelser med Ioanna men så blev det tyvärr inte :( för hon mådde inte så bra. Hoppas hon mår bättre imorgon då!

En bild på Ioanna och mig från min student :) här var vi precis på väg att springa någonstans, men jag tyckte att vi skulle stanna och ta en bild mitt i. Shiit va jag längtar tillbaka till studenten. Den dagen kommer jag komma ihåg i resten av mitt liv!!


Paulina på jobbet

Jag måste ju bara berätta en sak. Jag, Ioanna och min kusin Micaela har jobbat på Liber ganska länge nu men denna vecka valde jag att ha ledigt så nu har de ritat en "paulina" som hänger med dem på jobbet :P



Här har vi då mig, på den första sitter jag tydligen och jobbar med dem och på den andra så har jag tydligen följt med dem ut på rökpaus (jag röker inte i verkligheten).

Jag måste ju säga att ni är väldigt roliga och knasiga och jag älskar er!! hahah

Go´kväll

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en bra dag men med mycket fart och fläng. Jag mötte upp Martina i stan, kollade runt efter ett par skor till henne och hon hittade ett par väldigt snygga :) sedan tog vi en lurre på Tacobar i Kungshallarna. Efter att vi suttit där och snackat skit i ca 1 timme så begav jag mig hem till mamma för att hämta upp mina glasögon (som jag måste ha när jag övningskör) sendan åkte jag hem till pappsen. När han kom hem så lagade vi och åt mat, sedan vidare till farmor som är här igen :) och äntligen efter det så gav vi oss ut på en tur med bilen. Vi åkte in till stan och strosade runt där lite grann, vilket var bra då det var mycket bilar. Jag ska nämligen på körlektion imorgon kl 11 så jag kände att jag behöve frächa upp minnet lite. Ojoj vilken lång text det blev, men men så blir det ibland.


In till staden

Idag vaknade jag 10 i 6 så jag passade på att smsa min bästa kompis Ioanna och kolla om hon var vaken. Hon börjar jobba halv 7 och har en tendens till att försova sig ibland. Hon var vaken och jag fortsatte sova :) nu är jag på väg till stan för att möta upp Martina som skulle kolla på skor så jag tänkte göra henne lite sällskap :) lite höstmys i stan är aldrig fel.

Såhär ser jag ut idag när jag tar en sväng ut i det härliga vädret :)


Godnatt Stockholm och resten av Sverige

Idag tänkte jag faktiskt gå och lägga mig tidigt då jag ska försöka gå upp tidigare imorgon så att jag får saker och ting gjorda. På schemat imorgon står, fortfarande att fixa klart mitt rum och promenera.

Idag har jag varit och hälsat på min mormors grav, det var fint gjort med nya blommor. Tänker på dig min älskade Mommo <3


Desperate Houswives

Nu är det snart dags för första avsnittet av sista säsongen. Jag blir lite ledsen i ögat för att det är sista säsongen. Jag får ta och köpa alla säsonger för att kunna titta på dem när jag vill. Blir ni lika nyfikna som jag när ni tittar på bilden och ser den nya hemmafrun längst till höger? detta kommer bli spännande. Jag väntar med spänning.


Nordea var ju roliga

Jag skulle precis köpa lite yogurt och banan, men det tyckte tydligen inte Nordea att jag skulle göra. För nu har de spärrat av mitt kort. Jag har beställt ett nytt kort med lite nya funktioner MEN inte fått det än. Inte så himla kul tycker jag!


Låten som spelas i mina högtalare på högsta volym just nu


Idag är ingen vanlig dag

Nej, det är det inte. För idag är det nämligen kanelbullensdag OCH Desperate Housewives premiär. Jag har längtat någor enormt efter DH, inte bara för att serien är så bra och underhållande utan även för att vi har såkallade desperat kvällar hemma hos mig varje tisdag. Då samlas vi några stycken och tittar på det tillsammans och oftast har något gott att äta till, så idag blir det nog kanelbullar. Ååå va mumsigt.

Här är ett väldigt bra recept på kanelbullar som jag brukar använda mig av och bullarna blir faktiskt väldigt goda.



Jag gjorde båda små och stora bullar och de stora blev nästan lika stora som de bullarna man köper på pressbyrån :)



Good morning

Denna vecka tackade jag nej till att jobba så nu har jag precis vaknat och ska nog gå ut på en promenad innan jag börjar fixa i mitt rum.

En bild på mig när jag gick ut och promenerade förra veckan


I´ll be the one I want to be

I´ll be the one I want to be - Så lyder buskapet över denna blogg.

Vad ska man börja med att berätta i en nystartad blogg egentligen? Jag kanske ska börja med att berätta att jag har haft ett antal andra bloggar och har växlat mellan devote och blogg men nu när jag har valt att börja om från början så kände jag att blogg passar mig bäst.

Jag har inte tänkt att detta inlägg ska bli så långdraget, jag hade bara tänkt berätta lite om mig själv.

Jag heter Paulina Amanda Johanna. V, därav bloggnamnet. Jag är 19 år och tog studenten i sommras. Det jag är intresserad av är att vara med mina nära och kära, jag gillar att fotografera och redigera bilder. Så här i bloggen kommer jag skriva om mitt liv, men jag kommer även att försöka lägga upp massa bilder, både icke redigerade och redigerade.

Det var allt jag hade att säga för denna gång.
Godnatt Sverige - Stockholm

RSS 2.0